Politika privatnosti

Na ecomskola.com, dostupnom na https://www.ecomskola.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o Politici privatnosti sadrži vrste informacija koje se prikupljaju i beleže od strane ecomskola.com i kako se koriste.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili zahtevate više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše online aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su podelili i/ili prikupili na ecomskola.com. Ova politika se ne odnosi na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice.

Saglasnost Korišćenjem naše veb stranice, ovim putem pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo Lične informacije koje vam tražimo i razlozi zbog kojih ih tražimo biće vam jasno naznačeni u trenutku kada vas zamolimo da pružite svoje lične informacije.

Ukoliko nas kontaktirate direktno, možemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, e-mail adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam šaljete, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Prilikom registracije naloga, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Pravljenje, održavanje i vođenje naše veb stranice Unapređivanje, personalizacija i proširenje naše veb stranice Razumevanje i analiziranje načina na koji koristite našu veb stranicu Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcionalnosti i mogućnosti Komunikacija sa vama, bilo direktno ili putem naših partnera, uključujući korisničku podršku, pružanje ažuriranja i drugih informacija vezanih za veb stranicu, kao i u marketinške i promotivne svrhe Slanje e-mailova Otkrivanje i sprečavanje prevare Zapisnici ecomskola.com koristi standardne postupke zapisnika. Ovi fajlovi beleže posetioce prilikom posete veb stranicama. Sve hosting kompanije to rade, a deo je analitike hosting usluga. Informacije prikupljene putem zapisnika uključuju internet protokol (IP) adrese, tip pretraživača, dobavljača internet usluga (ISP), datum i vreme pristupa, referentne/izlazne stranice i eventualno broj klikova. Ove informacije nisu povezane sa bilo kojim lično prepoznatljivim informacijama. Svrs osnovne informacije je analiziranje trendova, administracija sajta, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i Veb Znakovi Kao i svaka druga veb stranica, ecomskola.com koristi "kolačiće". Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija, uključujući korisničke preferencije i stranice na veb stranici koje je posetilac otvorio ili posećivao. Informacije se koriste kako bi se optimiziralo korisničko iskustvo prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice u skladu sa vrstom pretraživača posetilaca i/ili drugim informacijama.

Politika privatnosti oglašivačkih partnera Možete se konsultovati ovu listu kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera ecomskola.com.

Oglašivački serveri trećih strana ili oglašivačke mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Veb Znakovi koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na ecomskola.com, a koji se direktno šalju korisničkom pretraživaču. Prilikom toga, automatski se dobija vaša IP adresa. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili personalizaciju sadržaja reklama koje vidite na veb stranicama koje posećujete.

Napomena da ecomskola.com nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koji se koriste od strane oglašivača trećih strana.

Politike privatnosti trećih strana Politika privatnosti ecomskola.com se ne odnosi na druge oglašivače ili veb stranice. Stoga vam savetujemo da konsultujete relevantne Politike privatnosti ovih oglašivačkih servera trećih strana za detaljnije informacije. To može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako se odjaviti iz određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem opcija u vašem pretraživaču. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima putem određenih veb pretraživača, posetite relevantne veb stranice pretraživača.

Prava privatnosti prema CCPA-u (Ne prodajem lične informacije) Prema CCPA-u, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo da:

Zatraže da biznis koji prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je biznis prikupio o potrošačima.

Zatraže da biznis izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je biznis prikupio.

Zatraže da biznis koji prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke tog potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo rok od mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite ova prava, molimo vas da nas kontaktirate.

Prava zaštite podataka prema GDPR-u Želimo da budete potpuno svesni svih vaših prava zaštite podataka. Svaki korisnik ima sledeća prava:

Pravo na pristup - Imate pravo da zatražite kopije svojih ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti manju naknadu.

Pravo na ispravku - Imate pravo da zatražite da ispravimo bilo koje informacije koje smatrate netačnim. Takođe imate pravo da zatražite da popunimo informacije koje smatrate nepotpunim.

Pravo na brisanje - Imate pravo da zatražite da izbrišemo vaše lične podatke pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo da zatražite da ograničimo obradu vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo da se usprotivite obradi vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka - Imate pravo da zatražite da prenesemo podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili direktno vama pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo rok od mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite ova prava, molimo vas da nas kontaktirate.

Informacije o deci Još jedan deo našeg prioriteta je zaštita dece prilikom korišćenja interneta. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju, nadgledaju i usmeravaju onlajn aktivnosti svoje dece.

ecomskola.com ne prikuplja namerno lične identifikovljive informacije o deci mlađoj od 13 godina. Ako smatrate da smo prikupili lične identifikovljive informacije o detetu mlađem od 13 godina, obratite nam se odmah kako bismo mogli da preduzmemo odgovarajuće korake za uklanjanje tih informacija sa naših servera.

Promene u Politici privatnosti ecomskola.com zadržava pravo da ažurira ovu Politiku privatnosti povremeno. Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informisani o tome kako štitimo vaše informacije.

Prihvatanje ovih uslova Korišćenjem ove veb stranice, podrazumeva se da prihvatate ovu Politiku privatnosti. Ako ne prihvatate ovu Politiku privatnosti, molimo vas da ne koristite našu veb stranicu. Vaše dalje korišćenje veb stranice nakon objavljivanja promena ove Politike privatnosti smatraće se vašim prihvatanjem tih promena.

Hvala vam što koristite ecomskola.com i što ste pročitali našu Politiku privatnosti. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili zahtevate više informacija, slobodno nas kontaktirajte na mail ponjicanjaroslav@gmail.com